poruke iz snova

ZAŠTO SU VAŽNE PORUKE IZ SNOVA

Neophodan savet nevidljivog prijatelja u pravom trenutku

Ako tokom svog života provedeš  jednu trećinu u snu i odsanjaš preko 20000 snova, vreme je da shvatiš koliko su važni poruke iz snova. Snovi ti pomažu u ključnom trenutku života da doneseš najispravniju moguću poruku, u skladu sa tvojim srcem i dušom.

Moje iskustvo i poruke iz snova.

Sa snovima sam se upoznala 2014. godine. Hoću reći, te sam ih godine prvi put počela shvatati ozbiljnije. Pre toga sam ih šeretski zapisivala u svesku, i oni su tamo i stajali i čekali da im se jednog dana posvetim.

Prijateljica mi je tada pričala o svom iskustvu sa grupnom analizom snova. Sećam se, moj odgovor je bio „Stvarno, želim i ja!“ I otišla sam. Grupa je bila mala, idealna za rad. Tada sam upoznala i svog muškog predstavnika u sebi, ali pošto sam tad već uveliko bila upoznata sa astrologijom, bila sam zapanjena.  Za jednu ženu je važno da zna kakav muškarac živi u njoj, kao što je I za jednog muškarca značajno da zna kakva žena živi u njemu.

Prošlo je 6 meseci, napustila sam grupu. Razlog…Bilo mi je potrebno da se ozbiljnije time pozabavim i zbog toga sam krenula na individualan rad.  Još čvršći razlog je bio da „moram“ da se istinski iznutra promenim, jer želim da živim slobodno, stvarno, zaista kvalitetnije.

Tako sam započela svoju unutrašnju avanturu.

SNOVI IMAJU SVOJU DINAMIKU

Ne bi verovala koliko sam puta pomislila naglas sama sa sobom „Da li je ovo moguće?“.

Snovi su mi otkrivali deo po deo. Pratili svaki deo mog realnog života i ukazivali  šta je najbolje u tom trenutku uraditi.

Iako mi je žena, koja mi je tada pomagla oko tumačenja mojih snova što verodostojnije prevodila šta su oni hteli reći, naravno uz moju veliku saradnju, na njih sam se i intuitivno oslanjala. A posebno sam se oslanjala na mapu, moju natalnu kartu, koju sam tada detaljno izučavala. Osećala sam se kao Robinson Kurso na ostrvu sa mapom od blaga, ili još bolje kao Kolumbo na svom brodu koji plovi ka otkriću Amerike.

Taj period mi je bio značajan u više navrata u životu. Kao prvo, uz pomoć svojih snova otkrila sam kakvog partnera želim a kakvog ustvari privlačim. To može da bude različito. Zatim da ako želim da napredujem u svom životu moram da se psihološki odovojim od svoje primarne porodice. Razlog svih mojih problema koje sam imala sa prijateljima, je da nisam nikada bila sama sebi najbolji prijatelj i da je to važno da naučim. I najvažnije

…da istinsko zadovoljstvo žene dolazi primarno iz njene kreativnosti i sveta mašte, a to su naši snovi, iz kojih sam uzimala i krala važne ideje za kasnije kreacije koje sam stvarala.

Uz pomoć kontakta koji sam napravila sa svojim nesvesnim delom ličnosti naučila sam da žena može biti večno mlada, jer ima potencijal da se stalno obnavlja. Njena lepota dolazi iz sveta energije, intuicije, snova, mašte, nevidljivog sveta ili jednom rečju izvora. Muškarac vrlo žudi za tim i jedino preko žene može to i da dobije.

Iskustvo mojih prijateljica

Moje oduševljenje snovima se uvećalo kada sam srela prijateljicu iz srednje škole, koja im se posvetila na sličan način kao i ja. Šokirala me njena spoljna a tek unutrašnja promena kojom je zračila. Radoznalo sam je ispitivala kako, šta…a ona je veselo odgovarala. Zračila je oduševljenjem i entuzijazmom. Pričale smo satima na tu temu, razmenjivale emocije, iskustva i lične padove i uspone. Da, snovi su nas terali napred, ali i par koraka nazad, dok ne naučimo lekciju.

Podelila je sa mnom svoju ličnu priču, kako su je snovi vodili kroz život. Mučila se godinama, da ostavi tadašnjeg partnera, jer su snovi govorili da nije za nju. Bilo joj je teško. Padala je, dizala se, i konačno uspela.  Baš smo tada pričale o tome, kako joj je teško bilo da prihvati poruku sna koji je to govorio. Ja sam joj tad ispričala svoje iskustvo, kako mi je jednom pozlilo kada mi je san direktno rekao, kao najiskreniji prijatelj da imam veliki ego.

Bukvalno mi je pozlilo…

Vreme je prolazilo. Onda se desilo novo oduševljenje kada mi je tadašnja klijentkinja postala prijatelj, i još važnije zainteresovala se za snove.  Njoj se u životu svašta dešavalo. Iako su njeni snovi bili kratki, kao telegrami, dobijala je konstruktivne poruke.

Bila je jako simpatična kada su joj snovi davali poruke, koje je danima morala da vari. Smejali smo se posle tim trenucima. Uspela je da napusti posao koji je radila 9 godina. To joj je bio veliki šok. Zatim da ostavi partnera kako bi postali bolji prijatelji. I to joj je bio šok, jer bili su zajedno 16 godina.  Da sačeka bolnu očevu smrt, da se rastavi na komade, da se ponovo sastavi i krene ispočetka.

A onda smo sve tri nastavile avanturu.  Zajedno, i sa svojim snovima. Hrabro i pune poverenja u njih.

Što sam ih više pisala spoznavala sam. Oni su zagonetka, ali ne i nerešiva.

Potrebna ti je hrabrost žene da se uhvatiš u koštac sa nevidljim svetom. Zašto baš hrabrost žene? Pa zato što žena ima emotivnu hrabrost, da plače i skače, da iskreno doživljava čitav spektar emocija, kako bi rasla i razvijala se.

SAN JE USTVARI VRLO PRAKTIČAN

Da smo na pravom putu stizale su poruke i slučajnosti od Univerzuma kao potvrda. Znaš one sitne slučajnosti koje nikako ne možeš da objasniš ali se dešavaju nekim svojim tokom. Razmišljaš o nečemu onda dođe neko sa strane i da ti odgovor. Zatim to slično čuješ na radiu, televiziji, i tako u nedogled nadovezivanja. Samo sada vezanih za poruku sna.

Na primer, kao što je mojoj prijateljici godinama glasila, tvoj partner nije za tebe. Da i poruka može biti bolna za prihvatanje.

Poruka sna treba da bude konkretna i praktična i da je primenjiva na tvoj realni život. To je važno!

Na primer, kao što je mojoj prijateljici godinama glasila, tvoj partner nije za tebe. Da i poruka može biti bolna za prihvatanje.

Poruka sna treba da te inspiriše na delovanje, da te pokrene.

Svi želimo da nam bude dobro, a naši snovi još više, jer nas jako dobro poznaju. Znaju sve naše tajne, emocije, želje, težnje. Znaju koliko nam je potrebno u datom trenutku. Znaju i da nam je način saopštavanja poruka važan.  Ali to ne znači da ako ti pozli od poruke, ili ne možeš da je prihvatiš, da nisi u stanju da je podneseš. Važnu ulogu tad igra tumač. Baš kao i za astrologiju. Mnogo toga je u tumaču.

Snovi i astrologija

Posebno me oduševilo kada sam našla veliku sponu astrološkog jezika i simbola u snovima. Skakala sam od sreće, imam mapu do blaga. Da, bez preterivanja mogu reći blaga. S obzirom na sve informacije koje daju, kakvu energiju, onda zaista jesu blago.

Primetila sam da tranziti, ili kretanje planeta na nebu, aktuelni tranziti, deluju i na naše snove. Pitanja zbog kojih ljudi potraže astrologa, zatim dilema, usmerenja, objašnjenja, uteha, odgovore na sve to mogu mnogo brže pronaći uz pomoć sna. Natalna karta mi pomogne da lociram poruku, a san da je konkretizujem i preciznije definišem.

„Tumač tvojih snova je osoba kojoj ti veruješ, i potrebno je da imate jaku sponu poverenja.”

I obrnuto. San može da pojasni i kretanje naših planeta. Zar to nije divno otkriće? Naravno meni je bilo. Meni koja razumem jezik simbola.

I sad iz ove perspektive iskustva, jasno i glasno mogu da potrvrdim. Snovi daju neverovatne poruke, vrlo aktuelne u skladu sa našim životnim dešavanjima. Daju što je još važnije rešenja koja pokušavamo da tražimo na sve strane, a ustvari su u nama. Sve što ti je potrebno je da ih zapamtiš, zapišeš i skupiš hrabrost da ih saslušaš i slediš. Potrebno ti je da im veruješ, jer su to delovi tebe, što znači da je potrebno sebi da veruješ. Oni ti dođu kao najbolji prijatelji.

San je tvoj najbolji prijatelj, jer te najbolje poznaje i zna šta ti je u odeđenom trenutku potrebno.

Sada kada sam ti to sve ispričala, entuzijastično te podržavam da ih slediš. Pitam te takođe, da li posle mojih iskustava i iskustava mojih prijateljica, zaista želiš da im poveruješ?

Da li veruješ svojim snovima? Da li želiš da čuješ šta oni ustvari govore?

0 0 votes
Article Rating

Pročitaj i sledeće:

Podeli ovaj prilog sa drugima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x