O meni

Moje ime je Vanja.

Kratko i jednostavno.

Talična se rodilo u međuvremenu…

Da li se sećaš popularnog Taličnog Toma, koji je brži od svoje senke i koji nigde ne ide bez svog belog konja sa nekoliko pegica na zadnjici?

E, baš taj!

Moj beli konj je moja unutrašnja ideja večnog kretanja i vedrine ili moj Jupiter u Strelcu na samom ascendentu (najličnijoj tački u horoskopu).  Moja senka ne strepi od mene, već sarađuje, daje mi snagu, harizmu, “osvetljava” put.

Astrologija mi se dopala na prvi pogled, pre 10 godina, kada sam samostalno čitala knjige, tekstove i upijala svaki simbol. Videla sam da uz pomoć unutrašnjih slika sklapam čitavu priču i to sasvim prirodno.

Kada sam odlučila da joj se zaista posvetim, okružila sam se isotmišljenicima na Kepler Intistutu u Beogradu.

Vrlo brzo 2014 godine susrećem se i sa snovima.

Dok sam ih tumačila sa mojim tadašnjim tumačem snova, astrologija je počela da dopunjuje ono što se nije dalo dešifrovati.

Shvatila sam da astrologija uopšte nije metoda proricanja već mapa i jezik Univerzuma.

A snovi su jezik tvog nesvesnog.

Pošto sam završila Filološki fakultet u Beogradu, imala sam još jedan uvid, da ja sve vreme učim strane jezike. Astrologija je jezik Univerzuma, snovi su jezik nesvesnog, engleski je jezik pola populacije na planeti Zemlji…

Otkrila sam šta radim ali falio mi je odgovor zašto to sve radim.

Zašto ljudima pričam o astrologiji i snovima?

Odgovor je da jednostavno razumem taj jezik i znam dobro ga prevedem onima koji ne znaju.

Želim da se što više žena vrati svojim iskonskim moćima razumevanja Univerzuma, I same sebe. U ženama leži ključ promene na bolje, jer one nose čitav vrtlog energije u svojim matericama. Tu leži njihova snaga stvaranja novog života.

Želim da što više muškaraca razume da energija za kojom žudi je u ženi, ali da bi mu je ona podarila on mora da joj uzvrati svojim darovima, zaštitom, viteštvom, podrškom, emocijama. U muškarcu je ključ promene svesti.

Želim da što više ljudi razume da žena I muškarac žive u nama samima i njihovo jedinstvo se zove put srca ili prosvetljenja.

Moj put je put istine i jasnoće, a misija da pomognem drugima u tome.

 

Moj poklon tebi je podrška i pomoć na tvom putu.

Nisam svemoguća, ali sam Talična, a taličnost donosi sreću u svakom poduhvatu i putu.

Svojom podrškom dajem ti blagoslov da je sve moguće, pa čak i ono nemoguće.

Želim ti da i tebi tvoj put postane put istinit i jasan.