NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 06.11. DO 12.11.2023.

Nedeljne astro prognoze za sve znakove

06.11.2023. – 12.11.2023.

OVAN /znak i podznak

U ovoj nedelji ćete biti egoistični. Nećete lako komunicirati i bićete previše usmereni na sebe. Ova energija će vam pomoći jedino ako vodite neku kompaniju ili ste na nekom položaju. Budite ipak oprezni, jer vas moze neprijatno iznenaditi ovolika količina samopouzdanja. Može doći do rizičnih ulaganja ili drastične promene na finansijskom planu.

BIK/znak i podznak

Drastičan pad energije, ali ćete se brzo fokusirati na racionalniji pristup određenim stvarima. Raščišćavate svega što vam više ne treba i na taj način uspostavljate potrebni balans. Odnosi sa drugima nisu baš najbolji, sarađujte koliko god je potrebno. Osetićete da je preterivanje pristuno i kod vas, a i kod drugih. Oslonićete se na um, ali poverujte intuiciji kada bude potrebno.

BLIZANCI /znak i podznak

Osećaćete se vrlo nemirno i razdražljivo. Nervoza zbog nekih dešavanja će se pojačati. Ova nervoza lako može da se pretvori u nesmotrene reči, odluke ili poteze. Jedino što ćete želeti je da budete skroz slobodni i da nemate nikakve obaveze. Zdravlje se stabilizuje, mada su i dalje moguće povrede.

RAK/znak i podznak

Popravlja vam se raspoloženje i imaćete više snage nego inače. Drugima ćete delovati neočekivano puni samopouzdanja. Finasije se popravljaju, ali zato imate nove izazove u ovoj nedelji. Neki planovi neće ići po planu, a ljubavno polje zahteva promenu. Potrebno je da se oslobodite zahteva koje postavljate ljubavnim partnerima.

LAV/znak i podznak

Nastavljaju se pregovori oko poslova u kući. Stanje u kući je još uvek napeto i svađa može izbiti zbog potisnutih i nerazrešenih problema. Privatni posao ide bolje, jer možete sklopiti neke nove poslove koji će vam doneti uspeh za nekih godinu dana. Očekivanja koja ste imali i od sebe i od drugih jenjavaju i realnije sagledavate situaciju. Jedino što vas sada zanima je kako će se neke stvari manifestovati.

DEVICA /znak i podznak

Period preteranog komuniciranja i kretanja polako prolazi i vraća vam se fokus na stvari koje se dešavaju kod kuće. Imate želju da se nečeg oslobodite, potreban vam je prostor da dišete, ali ova dinamika će još uvek trajati. Socijalni život trpi i sa nekim prijateljima će biti dosta nesporazuma. Otvara se mogućnost za realizaciju nekih želja koje ćete moći lagano sada da ostvarujete.

VAGA /znak i podznak

Period povlačenja se završava. Ove nedelje izlazite u nove horizonte i krugove. Osećaćete se osveženo i regenerisano. Telesno je neophodno da napravite mini detoks i da jedete zdravije i svežije. Novac koji su vam obećali dolazi. Odluke koje ste doneli u tišini će sada biti važne i bitno je da ih sprovedete u delo bez imalo dvoumljenja.

ŠKORPIJA /znak i podznak

Bićete vrlo nepredvidivi ove nedelje. Ogromna energija koja je izbila na površinu će želeti da nađe svoj put i da se transformiše u nešto. Drugima ćete se predstaviti na način na koji nisu očekivali. Faktor iznenađenja će ih dočekati i biće nespremni na takvu pojavu. Zbog toga će vas potajno ogovarati iza leđa, ali vas to ni najmanje neće ni poremetiti niti tangirati.

STRELAC/znak i podznak

Imaćete utisak kao da vam se na dnevnom nivou dešava “dan mrmota” i to će vas nervirati. Znate da vam je potrebno nešto novo, ali nećete moći to sada sebi da priuštite zbog okolnosti i obaveza. Ovaj osećaj blokade može da vam se manifestuje na telu u obliku raznih ukočenja ili problema sa kostima. Bavite se sportom, za to “morate” stvoriti prostora.

JARAC /znak i podznak

Konačno nešto da se pokrene. Krećete sa tačke gde ste pre par meseci stali. Stižu vam neke nove vesti, neki novi dogovori koji vam možda neće odmah odgovarati. Neke stvari će vam se same nametnuti, ali teška srca ćete ih prihvatiti. Jeste da ste orniji za pripremu nekih stvari i da ste spremniji na neke nove dogovore i puteve, mentalno ste i dalje uspavani i tromi. Radite dosta toga, ali pod nekim automatizmom.

VODOLIJA /znak i podznak

Mnogo je bolje finansijsko stanje. To će vas ohrabriti da nastavite da stvarate svoju finansijsku nezavisnost. Bićete spremni da uložite novac u unapređenje doma ili u proširenje posla. Poslovi koji vam se otvaraju su povezani sa grupom ljudi i moćićete da doprinesete društvu. Moguće je i da ćete preko poznanika i prijatelja dobiti šanse da neki posao započnete.

RIBE /znak i podznak

Osećaćete neku novu nesvesnu energiju. Više ćete biti okrenuti ka drugima i spremni da sarađujete više nego inače. Ideje koje su vam se javile spontano prošle nedelje, sada će zvučati mnogo realnije i ostvarljivije. Telesno vam se vraća snaga, ali ako se niste u prethodnim danima bavili rešavanjem nekih tegoba, sada će biti nov nalet problema na tom planu.

KAKO ČITATI PROGNOZE

Za celovitiju informaciju uvek prvo gledajte za svoj PODZNAK, jer on nosi najveći energetski upliv, zatim za ZNAK i na kraju za MESEC u određenom znaku.

Vidimo se ponovo sledeće nedelje.

0 0 votes
Article Rating

Pročitaj i sledeće:

Podeli ovaj prilog sa drugima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x