NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 30.10.2023. DO 05.11.2023

Nedeljne astro prognoze za period od 30. oktobra do 05. novembra 2023. za sve znakove

.

OVAN /znak i podznak

Ove nedelje ćete biti primorani da donesete neke odluke i da u komunikaciji budete brutalno direktni i surovi. Neke stvari vam nisu bile jasne, pa su vas navele da otkrijete tajne ili zakulisne radnje koje vam neki rade, pa će vas to navesti da budete surovi. Kod kuće će biti rasprava oko novca. Emotivno ste trenutno hladni i ne želite emocije da vas obuzimaju.

BIK/znak i podznak

Moguće su neke vesti i noviteti na poslovnom planu. TI noviteti vam mogu doneti bolju finansijsku situaciju. Ljubav vas još uvek muči, posebno bračni odnos (ako ste u braku), čak pomišljate i na neku separaciju, ako ne i razvod.

BLIZANCI /znak i podznak

Mučiće vas zdravstveni problemi. Neke simptome nećete moći ni da definišete, niti će vam pogoditi tačnu dijagnozu. Potreban vam je odmor i san. Izuzetno je važno da ove nedelje posvetite sebi lično i svom snu, jer vam se mnogo toga dešava na nesvesnom nivou.

RAK/znak i podznak

Pod velikim stresom ćete biti ove nedelje. Puno toga se dešava na socijalnom polju, dosta razmene i dešavanja, a vama je baš potreban mir. Niste za druženje, ali silom prilike ste se nađete u grupi od mnogo ljudi. Uskoro će biti neke promene na ličnom planu, ali isto će biti stresna. Sve je ok, samo nađite izduvni ventil.

LAV/znak i podznak

Na dnevnom nivou ćete imati dosta akcija ove nedelje. Najviše ćete se baviti porodičnim temama ili privatnim biznisom. Jurićete neke poslovne ciljeve, da ih što pre ostvarite, ali će vas sve vraćati na dešavanj u kući i oko kuće. Emotivno se ne osećate baš najbolje. Preveliki vam je fokus na ono što želite da postignete.

DEVICA /znak i podznak

Iza vas je period nekih akcija i poteza. Još uvek u mislima obrađujete neke dogovore i ideje. Ove nedelje ćete fizički biti aktivni, stalno u nekom kontaktu ili razgovoru, što uživo što preko telefona. Potreban vam je mentalni odmor, a to jedino možete postići u tišini. Sa nekim prijateljima ćete imati suočavanja.

VAGA /znak i podznak

I dalje imate potrebu da se povučete iz dešavanja, ali vas brinu neke ljubavne dileme. Trenutno ste u nekim iluzijama u vezi nekih odnosa, maštate o nekom odnosu koji nikako da se materijalizuje. Ova maštanja vam oduzimaju energiju i obratite pažnju na svoje misli.

ŠKORPIJA /znak i podznak

Dobili ste informacije koje sada u tišini svog uma obrađujete kao pravi inspektor. Ove informacije vam mogu koristiti, ali ne bavite se njima previše. Fokusirajte se na ciljeve i uskoro će biti promena na poslovnom i karijernom planu. Stiže dobar period za posao. I dalje trošite energiju fizički, jer povrede su u suprotnom neminovne.

STRELAC/znak i podznak

Odlučujete da napravite odmor od previše rada u poslednje vreme. Jednostavno vam se više nikud ne žuri. Neke konverzacije koje morate ove nedelje da obavite biste rado ignorisali ako može. Mentalno niste u punom sjaju, sada vas zanima samo neko uživanje ili neka nova avantura.

JARAC /znak i podznak

Mentalno se polako budite. Niste baš laki za konverzaciju, a i mogli bi neke pregovore i razgovore da preskočite. I dalje imate potrebu za odmorom, ali ovo je više mentalni odmor. Šetnja, topla kupka, dobra muzika ili aromaterapija bi vas mogla okrepiti.

VODOLIJA /znak i podznak

Fokus vam je novac. Brinućete o finansijskom stanju. Bićete obazrivi kada je trošenje u pitanju. Gledaćete da potrošite na ono što je zaista neophodno. Nije vam jasno zašto novac ne dolazi, a toliko puno radite. Mogli biste da promenite ishranu ili da postite bar par dana, jer će vam to pomoći da se bolje osećate.

RIBE /znak i podznak

Krećete se, komunicirate, iako vam telesne tegobe to sputavaju. Imate potrebu za nekim običnim razgovorima, nervira vas moderni način života. Neke prijatelje ste stavili na stranu, jer vam trenutno ne prijaju. Ne možete da vidite da ste nesvesno pod stresom i zato idite u prirodu da se uzemljite ili radite vežbe za uzemljenje.

KAKO ČITATI PROGNOZE

Za celovitiju informaciju uvek prvo gledajte za svoj PODZNAK, jer on nosi najveći energetski upliv, zatim za ZNAK i na kraju za MESEC u određenom znaku.

Vidimo se ponovo sledeće nedelje.

0 0 votes
Article Rating

Pročitaj i sledeće:

Podeli ovaj prilog sa drugima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x