Konsultacije

Put srca i spoznaje praktičnih uvida i putokaza, koje možeš da dobiješ iz svojih snova, je avantura vredna tvoje pažnje i vremena!

DOBRO MI DOŠLA!

Kako izgleda konsultacija?

Konsultacija je interaktivni razgovor između tebe i mene. Traje od 1h do 1,5 u zavisnosti koliko ćemo biti inspirisani i radoznali. Ukoliko si u Beogradu, živiš ili si u prolazu, konsultacija može biti uživo, ako je to što lično preferiraš. Inače konsultaciju držim online preko Skype-a, telefona, Zoom-a.

Šta bi bilo idealno pre konsultacije da prirpemiš?

Volela bih da razmisliš o nekom svom snu, koji si skoro sanjala. Ili imaš evidenciju šta sanjaš i zapisuješ svoje snove. Volela bih da izabereš jedan ili dva sna koji bi nam bili praktični dodatni putokazi u dilemi, pitanju ili situaciji koju želiš da osvetliš i dobiješ konkretne korisne odgovore.

Šta mogu da ti pomognem?

Na osnovu tvoje natalne karte i sna mogu da te usmerim da sama doneseš odluku, razumeš šta treba da radiš, šta ti se dešava, dešifruješ neku svoju dilemu.

Mogu da te podržim u tom procesu.

Takođe ukoliko dođemo do konkretnih odogovora a to prevazilazi moje polje delovanja da ti pomognem da nađeš nekog ko može dalje da ti razjasni stvari. Bitno je da razumeš da ti donosiš odluke i da je život u tvojim rukama.

Mogu da ti dam odgovore, predloge, ideje, savete koje možeš da razmotriš i upotrebiš.

Mogu da te vodim kroz proces analize snova, koji može trajati duže vreme, kako bi napredovala emotivno, psihički, intelektualno i fizički. Polje snova obuhvata sva polja našeg postojanja.

Šta ne mogu da ti pomognem?

Ne mogu da odlučim umesto tebe.

Ne mogu da ti sa sigurnošću kažem šta će sutra biti, ma kako ti to bilo preko potrebno, jer je budućnost jako promenljiva kategorija. Nisam prorok već savetnik.

Ne mogu da delujem umesto tebe. Kada dobiješ odogovore koje tražiš potrebno je da samostalno deluješ.

Ne mogu da ti čitam misli, i važno je da mi veruješ kako bi prilikom zajedničke razmene informacija došli do obostranog zadovoljstva, cilja i koristi.

Koliko košta konsultacija?

Konsultacija košta 50 eur.

Ukoliko želiš da redovno analiziraš svoje snove, dva puta nedeljeno, jednom nedeljno, pojedinačna konsultacija onda iznosi 25 eur.

Šta kažu klijenti?

Zakaži konsultaciju

PRIJAVI SE U ZAJEDNICU
Kada želiš da ideš lagano i da pratiš svoj ritam života, onda je prava stvar da se prijaviš ovde i da jednom nedeljno dobijaš u svoje sanduče specijalno DREAMLETTER pismo. Ovo pismo će svake nedelje donositi nove i različite ideje i vesti o aktulenostima iz sveta snova i sveta astrologije.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.